Ny CEO og CFO i Noreco

Publisert 24. november 2014

Tommy Sundt overtar etter Svein Arild Killingland som administrerende direktør, mens Odd Arne Slettebø overtar Sundts finansdirektørstilling i Noreco.,Styret i Norwegian Energy Company ASA (Noreco) har ansatt Tommy Sundt som ny administrerende direktør (CFO) etter at Svein Arild Killingland har fratrådt.

Tommy Sundt ble ansatt som finansdirektør i selskapet 2. september 2014. Før det og i ti år var Tommy Sundt CFO i olje- og gasselskapet Rocksource ASA. Sundt har tidligere arbeidet i selskaper innen blant annet forretningsutvikling, gründervirksomhet og investeringer. Tidlig i sin karriere arbeidet han som revisor. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Styret ser med forventning fram til å arbeide videre sammen med Tommy Sundt med sikte på å finne løsninger på den krevende situasjonen selskapet er i, samt realisere de mulighetene som ligger i selskapets virksomhet. Sundt har ifølge Noreco et sterkt finansielt og kommersielt tankesett, og bred erfaring og kunnskap om blant annet corporate finance, restrukturering og forretningsutvikling. Dette mener styret er en styrke sett i lys av utfordringene selskapet står overfor.

– Jeg ser frem til å arbeide videre sammen med svært dyktige kollegaer, og å ta fatt på de utfordringer Selskapet har, sier Tommy Sundt.

Tommy Sundt tiltrer stillingen umiddelbart.

Ny CFO
Samtidig er Odd Arne Slettebø ansatt som ny finansdirektør (CFO) i Noreco. Han erstatter Tommy Sundt, som er ansatt som selskapets nye CEO. Slettebø begynte i Noreco i august 2012, og har frem til i dag vært selskapets finanssjef.

– Jeg er svært godt fornøyd med å kunne gjøre kjent at Odd Arne Slettebø tar over etter meg som CFO. Han er en særs dyktig person som kjenner Selskapet svært godt, og som vil sikre kontinuitet i teamet, sier administrerende direktør Tommy Sundt i Noreco.

Slettebø er statsautorisert revisor med mastergrad innen regnskap og revisjon fra Norges Handelshøyskole, samt Bachelor i Økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Bergen. Før han kom til Noreco var han Manager i PwC (PricewaterhouseCoopers) hvor han hadde jobbet fem år med revisjon av store og mellomstore selskaper innen olje og oljeservice bransjen.

Med ansvar for ekstern regnskapsrapportering i Noreco har Slettebø arbeidet tett med tidligere finansdirektører i forbindelse med gjennomføring og kommunikasjon av store, komplekse restrukturerings- og refinansieringsprosesser i selskapet.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger