Publisert 4. februar 2000

CHC Helikopter Service AS har hyret Arne Roland som ny administrerende direktør.

Roland blir både ny administrerende direktør for CHC Helikopter Service AS og regionsdirektør for Eastern North Sea i CHCs nye globale organisasjon, og tiltrer i begynnelsen av 2012.

– Arne har solid erfaring fra offshore-bransjen i Norge og internasjonalt. Han er godt skikket til å lede vårt team i Eastern North Sea, når vi nå forbereder oss på å bringe denne industrien inn i nye og krevende områder for leting og produksjon av petroleum, sier John Graber, president for CHC Helicopter Services globalt i en melding.

Roland er siviløkonom fra Universitetet i Agder, har vært nesten 20 år i olje- og gassindustrien, både i Norge og internasjonalt, og er i dag konserndirektør i Kværner Verdal AS. Han har lang erfaring som leder i linjen og vært dedikert i å utvikle mennesker, team og organisasjoner. I tillegg har han sittet i en rekke styrer.

– CHC har en unik posisjon i Norge etter å ha vært det ledende helikopterselskapet i mer enn 50 år. Selskapet har et sterkt lederteam. Jeg er trygg på at vi sammen skal styrke selskapet ytterlige i samarbeid med vår globale organisasjon, til glede for våre kunder og andre viktige stakeholdere, sier Roland.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger