Ny daglig leder i Trade Tech

Publisert 3. september 2014

Svein Arne Moi, som kommer fra National Oilwell Varco, tar over lederrollen i Trade Tech 1. oktober., Frode Simonsen, nåværende dglig leder i Trade Tech. (Foto: Trade Tech)

Trade Tech AS vil fra 1. oktober få ny daglig leder. Svein Arne Moi kommer fra en lang og variert karriere i National Oilwell Varco, og vil nå ta over hovedansvaret i selskapet. Som et ledd i Trade Techs videre strategiplan, har dette vært avgjørende for selskapets videre satsing, ifølge selskapet.

Svein Arne Moi har utdannelse som Sivilingeniør innen elektro/elektronikk fra University of Manchester Institute of Science & Technology (UMIST). Han har vært svært delaktig i utviklingen av National Oilwell Varco’s (NOV) Aftermarket divisjonen, der han har vært leder ved Stavanger kontoret. I tillegg har Moi vært leder for Aftermarket’s Field Engineering avdelinger i Norge, og har tidligere jobbet som multidisiplin prosjektleder og avdelingsleder Instrument Engineering.

– Jeg gleder meg veldig til denne oppgaven. Det jeg har sett så langt er en meget ivrig og kompetent gjeng som gjerne vil være med på en ny vekstfase i Trade Tech. Vi har med det en felles målsetting om å sammen bringe Trade Tech til ”neste nivå”. Det skal vi oppnå blant annet gjennom å videreutvikle og utvide produktspekteret samt levere mer komplette løsninger, i tillegg til eksisterende tjenester. Kundene vil stå i sentrum for det vi gjør og vi vil strekke oss langt for å imøtekomme deres behov, enten vi utvikler løsningene selv eller benytter oss av samarbeidspartnere, sier Moi.

Nåværende daglig leder, Frode Simonsen, vil ha ansvaret for salg og markedsføring.

– Jeg ønsker Svein Arne velkommen til en fantastisk gjeng, og gleder meg veldig til å jobbe sammen for å ta Trade Tech videre til neste nivå. Dette er noe vi og ikke minst våre kunder vil få stor nytte av, sier Simonsen.

Trade Tech er i dag lokalisert både på Torneroseveien og Svanholmen, men jobber med å finne nye lokaler. Dette for å samlokalisere administrasjon og produksjon, samt å effektivt kunne håndtere større prosjekter.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger