Ny direktør i Business Region Bergen

Publisert 5. april 2013
Tidligere administrerende direktør ved NHH (Norges Handelshøyskole i Bergen), Ole Hope, er ansatt som ny administrerende direktør i Business Region Bergen.

– Business Region Bergens styre og eiere har signalisert ambisjoner for selskapet og regionen. Jeg vil gjerne være med å sette mitt preg på denne utviklingen. Når muligheten nå bød seg fant jeg at tiden var riktig for meg. Jeg er glad for at styret valgte meg til å lede selskapet videre, sier Ole Hope i en melding. Videre sier Hope han ser frem til å være med i den pågående strategiprosessen og å påvirke den videre utviklingen av Business Region Bergen, og samtidig legge forholdene til rette for å videreutvikle Bergensregionen.

– Business Region Bergen er fremdeles en ung organisasjon i utvikling som arbeider med viktige saker for regionen – blant annet den felles regionale Vekstlandet-satsingen som rulles ut i disse dager. Jeg gleder jeg meg og til å bli bedre kjent med og videreutvikle disse felles regionale oppgavene.

Hope har tidligere jobbet som direktør ved Den Nationale Scene, som administrerende direktør i Grieghallen og hatt ulike direktørstillinger over flere år i TrygVesta.

Han var uteksaminert fra Sjøkrigsskolens Intendanturlinje i 1986, har MASTRA-utdanning (MBA i strategisk ledelse) fra 2003 og avla doktorgraden ved institutt for strategi og ledelse, NHH i mai 2010. Han sitter i en rekke styrer, blant annet Carte Blance, Den Nationale Scene og Kultur Vest.

Ole Hope tiltrer stillingen 1. august.

Siste fra forsiden

DNO kjøper fem felt i Norne-området

Enighet i sokkeloppgjøret – lønnsøkning på 44.000 kroner

+

Sender Linus til Hanøytangen for klassing

Neste stopp, Barentshavet

+

Jakter 353 millioner fat i frontier-brønn: – Interessant at Equinor byttet seg ned i lisensen

+

Oppdaget lekkasje fra plugget brønn på Hod

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger