Ny hovedaksjonær i Rena Technology

Publisert 6. november 2014

Eagle AS har kjøpt 52,8 prosent av aksjene i Rena Technology Holding AS.,Eagle AS har med virkning fra 17. oktober 2014 kjøpt 52,8 prosent av aksjene i RENA Technology Holding AS, og er gjennom oppkjøpet også majoritetsaksjonær i RENA Technology AS.

Oppkjøpet vil gi RENA Technology AS tilgang på både merkantil og teknisk kompetanse som styrker selskapets funksjoner både innen salg, engineering, prosjektledelse, dokumentasjon, automasjon og service globalt.

Oppkjøpet medfører ingen endring av RENA Technology AS sin strategiske retning, lokalisering eller ledelse.

Eagle er en industriell og finansiell aktør som ønsker å videreutvikle RENA Technology AS industrielt. Investeringsselskapet ser store synergier mellom Teknotherm Gruppen og RENA Technology AS, noe som vil styrke selskapenes samlede evne til å levere gode løsninger og tjenester både til det lokale og globale offshoremarkedet, ifølge selskapet.

Eagle AS er et familieeid investeringsselskap som blant annet eier Therma- og Teknotherm Gruppen, selskaper som har aner tilbake til 1926 innen industriell drift og utvikling.

Teknotherm Gruppen er en global aktør innen offshore og marine, primært innenfor ventilasjon og kjøling. Konsernet har sitt hovedkontor i Halden og har 7 ulike operasjonelle selskaper globalt som betjener marine og offshore markedet innenfor produktspekteret ventilasjon og kjøling.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger