Publisert 4. februar 2000

Oddbjørn Kobberstad tar over etter Johannes Richardsen som konsernsjef i Acona Wellpro. Kobberstad kommer fra samme stilling i Valco Group.

Valco Group er ett av selskapene som nå skal slå seg sammen i det nye leverandørselskapet ATG, sammen med Aarbakke Group, Technor og Vector. Kopperstad har vært konsernsjef i Valco Group siden i fjor, og har før det arbeidet blant annet som Drilling Supervisor, som markedssjef i Baker Oil Tools, og som visepresident i Technor Flowtech, før selskapet skiftet navn til Valco Group.

– Med Oddbjørn Kopperstad får Acona Wellpro en svært godt kvalifisert leder. Styret har hatt en omfattende ansettelsesprosess med mange kvalifiserte kandidater. Oddbjørn har både faglig styrke og bred ledererfaring, og han er markedsorientert og har en kommersiell legning. Han har også en solid forretningsmessig innsikt og relevant teknologikompetanse, i tillegg til erfaring fra oppkjøp og fusjoner, sier styreleder Per Terje Vold i Acona Wellpro.

Selv gleder Kopperstad naturlig nok seg til å begynne i ny jobb 1. november.

– Jeg kjenner Acona Wellpro som et meget faglig kompetent selskap. Dette er en aktør med stort potensial for vekst og verdiskapning. Jeg ser frem til, sammen med ledelsen og de ansatte, å videreutvikle Acona Wellpro som et selskap med resultater til glede for kunder, aksjonærer og de ansatte, sier Kopperstad i en pressemelding.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger