Publisert 4. februar 2000

David Blacklaw er ansatt som ny konsernsjef i Badger Explorer fra 5. oktober. Nåværende konsernsjef Kjell Erik Drevdal går over i stillingen som executive vice president med fokus på markedsutvikling.

Illustrasjon: Badger Explorer

– Jeg er meget tilfreds med ansettelsen av David Blacklaw. Han bringer erfaring og et aktivt nettverk fra den internasjonale oljeserviceindustrien med inn i sin nye posisjon. Videre kan han vise til solid erfaring med å utvikle nye teknologier til kommersielle suksesser, sier styreleder Marcus Hansson i en børsmelding.

Han legger til at Blacklaw har de beste forutsetningene for å lede selskapet til å løse de krevende kommersielle og teknologiske oppgavene det står foran. Samtidig berømmer han Kjell Erik Drevdals innsats.

– Kjell Erik Drevdal har gjennom seks år lagt grunnlaget for Badger Explorer ASAs suksess. Han har tatt aktivt del i utvelgelsen av sin etterfølger, og Drevdal vil være sentral i selskapets utvikling også framover, sier Hansson.

David Blacklaw er 51 år gammel, og har med enn 30 års erfaring fra internasjonal oljeserviceindustri. De siste årene har han hatt base i Houston og vært toppsjef i internasjonalt anerkjente teknologiselskaper. I perioden 1990 til 2008 hadde han ledende stillinger i WellDynamics, Wood Group og Schlumberger. Han snakker i tillegg norsk, og har operativ erfaring fra Nordsjøen.

– Det er en «once in a lifetime opportunity» å lede Badger Explorer. Jeg ser fram til å komme i gang og til å lede selskapet frem mot kommersiell suksess. Badger Explorer vil i fremtiden revolusjonere måten oljeselskapene finner og produserer olje og gass, og teknologien har særskilte fortrinn i krevende områder. Jeg ser frem til å lede selskapet på denne spennende reisen, sier Blacklaw i meldingen.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger