Publisert 4. februar 2000

Bart H. Heijermans blir administrerende direktør i DeepOcean Group.

Heijermans kommer fra stillingen som konserndirektør og Chief Operating Officer i Helix Energy Solutions, og har lang fartstid fra ledende stillinger i selskaper som Enterprise Products Partners, El Paso Corporation og Royal Dutch Shell.

Han har høye ambisjoner på selskapets vegne.

– Vi er inne i spennende tider. Investeringene i offshore olje- og gassproduksjon og vindenergi øker i mange deler av verden. Dette vil skape enda større etterspørsel etter selskap med tung erfaring og ekspertise. Her har DeepOcean Group en rolle å spille. Min ambisjon er at DeepOcean Group skal være en internasjonal leder i bransjen, sier Heijermans.

– Alle våre tre divisjoner er allerede ledende innenfor sine respektive markeder. Vår kjernekompetanse er innen IMR (inspection, maintenance and repair), grøfting og kabellegging. Gjennom en tettere samorganisering mener vi at vi som gruppe kan ta større markedsandeler, sier Heijermans.

Styret er også fornøyd med ansettelsen.

– Heijermans har mer enn 20 års erfaring innen internasjonal ledelse, noe som vil være en styrke særlig med tanke på DeepOcean Groups strategi for videre vekst, sier styreformann i DeepOcean Group, Thomas Thune Andersen.

– Han har sittet i styret siden juli, og har dermed en solid kunnskapsbase når det gjelder våre ulike divisjoner og hvordan de utfyller hverandre. Vi er svært fornøyd med å ha sikret oss Heijermans, og har store forventninger til den fasen vi nå går inn i, sier Thune Andersen.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger