Ny NOFO-direktør

Publisert 2. mai 2013

I august tar Leif Joar Kvamme over stillingen som administrerende direktør i Norsk Oljevernforening For Operatørskap (NOFO) etter Sjur W. Knudsen.,

Etter vel seks år går Sjur W. Knudsen av med pensjon fra direktørstillingen i NOFO. Det skriver Norsk olje og gass på sine hjemmesider.

Kvamme kommer fra stillingen som direktør for kvalitet og HMS i Seadrill-selskapet North Atlantic Drilling. Han har også lang og variert bakgrunn som tidligere avdelingsdirektør/daglig leder for Hovedredningssentralen i Sør- Norge og direktør for beredskap ved Fylkesmannen i Rogaland.

– Jeg er ydmyk overfor oppgaven, og innledningsvis kommer jeg til å bruke mye tid på å ha dialog med styret og eiere, de ansatte i NOFO, samarbeidspartnere og myndigheter for å avklare forventninger og forstå organisasjonen bedre. Petroleumsbransjen står overfor viktige oppgaver når vi utvikler oss videre nordover. NOFO må videreutvikle seg sammen med bransjen, og også i fremtiden være det profesjonelle verktøyet som eierne og myndighetene forutsetter, slik jeg kjenner organisasjonen, sier Kvamme.

– Jeg ser at det ligger en god strategi i bunn, som vi skal videreutvikle sammen. Jeg kommer videre til å legge vekt på at vi beholder det gode arbeidsmiljøet og har med god takhøyde, sier Kvamme.

Organisasjonen har rustet kraftig opp de siste årene, og gjennomfører nå i snitt to beredskapsøvelser per uke. Det er også etablert et samarbeid med både miljøvernorganisasjoner og fiskeflåten.

Siste fra forsiden

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger