Publisert 4. februar 2000

Styret i CHC Helikopter Service har utpekt Geir Tynning som konstituert daglig leder mens det letes etter en erstatter for tidligere administrerende direktør Dag Falk-Petersen. Falk-Petersen slutter i jobben i morgen.

På VINGENE: CHC Helikopter Service driver blant
annet helikoptertransport på norsk sokkel.
(Foto: CHC)

Tynning er kommersiell direktør i selskapet, og vil fortsette i denne rollen parallelt med oppgavene som administrerende direktør.

Tynning har mer enn 20 års erfaring fra helikopterbransjen, og kom til CHC Helikopter Service i fjor høst etter 13 år i konkurrent Bristow. Tidligere har Tynning også jobbet i Helikopter Service, Braathens Helikopter og Statoils Lufftransportavdeling. Tynning er utdannet i Sjøforsvaret.

øyvind Solberg, som nå er direktør for kvalitet og sikkerhet, vil ta over Dag Falk-Petersens oppgaver som Accountable Manager så snart dette er godkjent av Luftfartstilsynet. Han vil fratre sin nåværende stilling, og CHC skriver i en pressemelding at en ny direktør for kvalitet og sikkerhet vil være på plass innen kort tid.

– Det var viktig for meg å sikre en feilfri overføring av ledelse fra Dag Falk-Petersen til Geir Tynning og øyvind Solberg. Vi har nå heldigvis på plass et program for lederutvikling som sikrer en grundig utviklingsplan for alle ledere. Jeg takker alle involverte for at de gjør sitt ytterste i denne overgangsperioden knyttet til Dags avgang, sier Tilmann Gabriel, styreformann i CHC Helikopter Service, i en pressemelding.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger