Publisert 4. februar 2000

Første desember overtar Atle Sonesen som administrerende direktør i GDF Suez E&P Norge.

Terje Overvik har blitt utnevnt til Executive Vice President Regional Division in GDF SUEZ E&P International in Paris, og fratrer derfor som toppleder i Norge. Roret overlater han til Sonesen, dagens porteføljeansvarlige (Head of Assets) i Norge.

– Det viktigste nå blir å ivareta allerede er bygd opp, og ha en sikker drift på Gjøa, sier Atle Sonesen til oilinfo.no.

– I det legger jeg at alle som jobber på feltet skal vite at de har en sikker og trygg arbeidsplass, at vi driver med minimal risiko. Det betyr også at vi ivaretar våre oppgaver som feltoperatør på norsk sokkel på en ansvarlig og skikkelig måte; i forholdet til myndigheter, partnere og internt i selskapet. Samtidig sakl vi selvfølgelig levere på det forretningsmessige; vi driver tross alt butikk.

Satser på Barents
Den påtroppende GDF Suez-sjefen har allerede konturene av den langsiktige strategien klart for seg, en strategi han oppsummerer i uttrykket «bærekraftig framtid.»

– Det betyr at vi skal utvide og ivareta vår portefølje, sier han. Dette innebærer blant annet å videreføre den ambisiøse satsingen selskapet har i Barentshavet.

– Vi skal ivareta de operatørskapene og partenrskapene vi har i området; vi skal bore letebrønner, både som er påkrevd og de vi anser som nødvendige, sier han.

– Vi gjør det for å bli utbyggingsoperatør i Barentshavet. For oss er det veldig interessant, sier den nye GDF Suez-sjefen.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger