Publisert 4. februar 2000

1. desember tiltrådte Therese Log Bergjord som ny administrerende direktør i ESS Norge. Log Bergjord kommer fra stillingen som global salgsdirektør i fiskefôrprodusenten Skretting.

Den nye toppsjefen har også erfaring som konserndirektør i Pan Fish og 16 år i ConocoPhillips – i tillegg til å inneha flere styreverv.

– Jeg håper og tror kundene opplever oss – og fortsatt vil oppleve oss – som en spennende samarbeidspartner med høy kvalitet og sterk konkurranseevne innen forpleining. Jeg ser på det som en stor utfordring å lede selskapet videre etter Dan Roy Erland; å befeste vår posisjon som markedsleder og sikre videre vekst, sier Log Bergjord i en pressemelding.

Tidligere administrerende direktør Dan Roy Erland har ifølge pressemeldingen valgt å begynne i en annen stilling i selskapets offshore-virksomhet.

ESS Support Services AS sysselsetter 1.900 personer og er etablert med kontorer i Stavanger, Bergen og Oslo. Selskapet driver med offshore forpleining, anleggsforpleining, FM-tjenester og drift av velferdskantiner for Forsvaret. Selskapet eies av britiske Compass Group, som med 360.000 ansatte i 65 land har en årlig omsetning på elleve milliarder pund.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger