Publisert 3. juli 2008

Petroleumstilsynet fant fire nye avvik og åtte forbedringspunkter da det nylig førte tilsyn med arbeidsmiljøforhold på boreinnretningen ”Leiv Eriksson” . Riggen skal etter planen bore to brønner for Shell på norsk sokkel.

Petro.no

Ptil førte tilsynet i perioden 16. til 18. Juni. Ocea Rig-innretningen var da i operasjon for Shell nord for Irland. Tilsynet er knyttet til søknaden om samsvarsuttalelse, og målet var å verifisere at styringsmessige og tekniske forhold innen arbeidsmiljø er i samsvar med norsk regelverk.

– Under verifikasjonen ble det funnet fire nye avvik og åtte forbedringspunkter relatert til arbeidsmiljø. Avvikene var nye i forhold til SUT-søknaden, og det er ikke søkt om unntak for disse forholdene, skriver Ptil i en pressemelding.

Det legges til at det pågikk flere ombyggings- og oppgraderingsarbeider i tillegg til vanlige vedlikeholdsaktiviteter etter flere år med boreoperasjoner på utenlandsk sokkel under tilsynet, og at denne aktiviteten i noen grad preget standarden på orden og renhold på deler av innretningen.

Ptil presiserer at verifikasjonen ikke er ment å skulle gi et fullstendig bilde verken av arbeidsmiljøforholdene om bord eller selskapets styringssystemer målt opp mot regelverkskrav.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger