Publisert 4. februar 2000

Onsdag holder Eni Norge og Petro Arctic, leverandørnettverk Nord-Norge, seminar om kontraktene som skal inngås de neste 6-12 månedene for drift og vedlikehold av Goliat.

Seminaret holdes i Hammerfest og er en oppfølger til forrige års seminar. Fristen for påmelding går ut idag, mandag 18. juni, melder Petro Arctic. Under seminaret vil Eni presentere aktuelle kontrakter og selskapets strategi for disse. Seminaret vil dessuten fokusere på sentrale tema relatert til HMS- og kvalitet, skriver Petronord.no.

På møtet vil Enis Henning Tellevik gi en presentasjon av kommende kontrakter de neste 6-12 måneder. Deretter vil selskapets øyvind Naustvik ta en gjennomgang på gruppering av serviceområder i entrepriser hvor lokale og regionale leverandører og allianser gis mulighet til å tilby sine tjenester.

Seminaret rundes av med individuelle møter, deltagerne etter «speed-dating-» prinsippet (15 min pr møte) gis mulighet til et møte med drifts- og kontraktspersonell fra Eni Norge som jobber med aktuelle kontrakter.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger