Publisert 4. februar 2000

Bristow Norway skal bygge ny hangar på både Flesland og Sola, kjøpe inn nye helikopter, bygge nytt administrasjonsbygg og ansatte flere folk. Slik går det når selskapet har klart å oppnå nesten monopol fra Sola.

SKAL KJøPE TO SLIKE: Bristow Norway planlegger
å kjøpe to EC225-maskiner. (Foto: BRISTOW)

Selskapet skal bruke 600 millioner kroner på nytt administrasjonsbygg, to nye hangarer og to nye Eurocopter EC225-maskiner. 1. mars overtar selskapet flygningene til Sleipner og Draupner fra Sola, og dermed har selskapet alle flyoppdrag, unntatt ett, fra Sola lufthavn og til olje og gassinstallasjoner i Nordsjøen.

Dermed må selskapet også oppbemanne, og selskapet ansetter i disse dager et titall nye flygere og teknikere, skriver Stavanger Aftenblad. Selskapet het tidligere Norsk Helikopter, men ble kjøpt opp av Bristow for en stund tilbake. Det tror Renee de Jong, som ble administrerende direktør i selskapets norske avdeling i fjor høst, er en fordel.

– Jeg er sikker på at vi skal utnytte fordelene av å tilhøre verdens største helikopterselskap. Vi skal videre beholde våre norske verdier og samarbeide på en god måte med kunder, passasjerer og myndigheter, sier han til Stavanger Aftenblad.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger