Nytt selskap innen sikkerhet og beredskap

Publisert 6. oktober 2014

Acona Gruppen styrker sin satsning innen sikkerhet og beredskap, og oppretter ResQ.,Sikkerhetsopplæring, beredskap og risikostyring samles i en egen gruppering som får navnet ResQ. ResQ Gruppen blir etter sammenslåingen den mest komplette leverandør i Norge av sikkerhet og beredskaps tjenester, ifølge selskapet.

ResQ Gruppen har i dag flere kunder, som oljeselskaper, riggselskaper, oljeserviceselskaper, rederier, militære og statlige etater. Selskapet har virksomhet langs kysten fra Oslo til Trondheim, hvor det jobber mer enn 400 kompetente instruktører, beredskap- og sikkerhetsrådgivere.

– Vi har etablert ett førsteklasses beredskapssenter sentralt plassert på Forus i Stavanger-området, i tillegg til fire treningssentre i Stavanger, Haugesund, Bergen og Kristiansund. Alle tilbyr komplett opplæring i henhold til gjeldende forskrifter innen olje og gass, shipping og maritim næring, sier konsernsjef Njål Arne Vathne.

– Vi tilbyr også et bredt spekter av andre tilstøtende tjenester som risikostyring, gransking, samsvarsmålinger og styringssystemer, sier han.

Siste fra forsiden

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

+

Planlegger å bore inntil to Eirin-brønner i året

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger