Publisert 4. februar 2000

ODIM gir 10 millioner kroner for selskapet Marine Services & Engineering Pte Ltd i Singapore, og fortsetter med det selskapets satsing mot Asia. Oppkjøpet skal blant annet bidra innenfor After Sales & Service.

– Vi øker og utvikler vår After Sales & Service organisasjon i takt med veksten i ODIM for å ivareta våre forpliktelser overfor våre kunder. Med oppkjøpet av Marine Services & Engineering vil ODIM sikre en sterkere tilstedeværelse og videre vekst i Asia-regionen, sier Bjørn Roger Andersen, konserndirektør After Sales & Service i ODIM, i en børsmelding.

Selskapet er allerede etablert i Kina og Vietnam, og har også eksisterende tilstedeværelse i Singapore med et nylig opprettet salgskontor og et mindre kontor for oppfølging av leverandører og service.

– Den økende kundemassen og kontraktsstrømmen i Asia er resultatet av et systematisk arbeid over tid. I dette arbeidet har vi vært opptatt av å få på plass folk med riktig kompetanse og erfaring, samt relevante nettverk. Nå som vi har etablert oss med en betydelig styrke innen After Sales & Service i Singapore, vil sentrale forutsetninger for å lykkes i det asiatiske markedet være tilstede, sier konsernsjef Jogeir Romestrand i ODIM.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger