Publisert 4. februar 2000

Valgkomiteen i StatoilHydro har innstilt Tore Ulstein og Karin Aslaksen som kandidater til bedriftsforsamlingen og Gro Brækken som kandidat til valgkomiteen.

Bakgrunnen for å innstille Ulstein og Aslaksen som kandidater til bedriftsforsamlingen er at Benedicte Schilbred Fasmer trekker seg fordi hennes nåværende stilling som leder for Kapitalmarkedsdivisjonen i Sparebanken Vest ikke er forenlig med vervet, skriver StatoilHydro i en pressemelding.

Erland Grimstad etterlater seg åpning nummer to. Han trekker seg fra bedriftsforsamlingen fordi han har takket ja til en ny stilling i utlandet. Benedicte Schilbred Fasmer må også trekke seg fra valgkomiteen. Får valgkomiteen viljen sin, blir hun her erstattet av bedriftsforsamlingsmedlem Gro Brækken.

Kort om hver enkelt: Karin Aslaksen, født 1959, er konserndirektør i Elkem AS med ansvar for HR og HMS. Tore Ulstein, født 1967, er visekonsernsjef og direktør for Marked og forretningsuvikling i Ulstein Mekaniske Verksted Holding, i tillegg til administrerende direktør for Ulstein Internasjonal. Gro Brækken, født 1952, er generalsekretær i Redd Barna.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger