Publisert 4. februar 2000

OIG Offshore Installation Group, en sammenslåing av Global Mooring Service, TP Shipping og Harren & Partner, klarer ikke finne nok investorer. Dermed snur selskapet i spørsmålet om børsnotering.

BOMMA På BøRS: OIG.
(Foto: STEIN HENNINGSEN)

Selskapet ønsker å bli en større EPCI-kontraktør innenfor subseainstallasjon, forankring, modulhåndtering og logistikk, og søkte i juli om opptak til listing på Oslo Axess, som for mange selskaper er en inngangsportal til notering på hovedlisten til Oslo Børs. Nå er tegningsperioden gått ut, og selskapet fant ikke mange nok investorer til å gå videre med børsnoteringen.

– OIG informerer om at tegningsperioden er utløpt uten at minimumstegningsbeløpet er nådd. Som en konsekvens vil selskapet trekke sin søknad om notering på Oslo Axess, skriver selskapet i en melding ifølge Dagens Næringsliv.

Selskapet håpte på å hente inn mellom 760 og 870 millioner kroner. Nå sier selskapet at det vil søke andre finansieringskilder for å kunne gjennomføre de første leddene i selskapets vekststrategi.

Dette er ifølge Dagens Næringsliv den syvende gangen i år at et selskap som allerede har blitt godkjent for børsnotering må utsette eller avbryte noteringsprosessen, blant annet måtte Knutsen Offshore Tankers tidligere i år avlyse sin børsnotering etter at selskapet ikke klarte å stable på beina nok investormidler.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger