Publisert 4. februar 2000

Norske Oiltech skifter navn til Olaer, som følge av at Olaer-konsernet lanserer sitt navn som felles merkevare for alle deler av konsernet. Samtidig gjøres det større nordiske investeringer.

SKIFTER NAVN TIL OLAER:Dermed forsvinner vare-
merkene Oiltech, OilAir og FCH. (Foto:OLAER)

Dermed blir varemerkene Oiltech, OilAir og FCH avviklet.

– Dette er både en anerkjennelse av hva Oiltech har oppnådd, men også et signal til markedet om at den norske virksomheten vil arbeide enda tettere med øvrige deler av konsernet på et internasjonalt nivå for å skape verdier for våre kunder, sier Tom Hughes, markedsdirektør i Olaer Group.

Samtidig flytter tidligere Oiltech AB, nå Olaer AB, fra Lidingö til et nytt senter i Sätra våren 2010, med integrert design og installasjon av kjølere for hovedsakelig det europeiske markedet. Med det ønsker selskapet å styrke posisjonen som en global partner overfor eksisterende og nye kunder i industri- og energisektoren.

– Ved å tilpasse oss til dagens globale markedssituasjon og gjøre disse store investeringene nå, er vi overbevist om at vi kommer sterkere ut enn våre konkurrenter når markedet snur og skipsindustrien og olje- og gassektoren igjen er klar for vekst, sier Erik Ulevik, administrerende direktør i Olaer Norge.

Olaer Group har hovedkontor i Wales, UK, og designer, produserer og selger hydropneumatiske akkumulatorer og oljekjølere til industrien.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger