Norwegian Logistics åpner kontor i Bergen

Logistikkrådgiver Tore Nøstdal. (Foto: Norwegian Logistics)
Publisert 4. desember 2015

– Oljenedturen får stadig større ringvirkninger og tvinger bedriftene til å finne måter å redusere kostnadene sine på. Det er nettopp dette vi er gode på, sier administrerende direktør i Norwegian Logistics, Trond Iversen.

– Og med den markedsutviklingen vi har sett på Vestlandet de siste to årene har regionen utpekt seg som et naturlig satsningsområde, sier Iversen.

Logistikkrådgiverne med hovedkontor på Helsfyr i Oslo og avdeling i Gøteborg har opplevd en stigende etterspørsel og god mottagelse av blant annet sitt No Cure No Pay-konsept. Fra 1. september er selskapet også representert i Bergen med logistikkrådgiver Tore Nøstdal som første ansatte.

– Tore har over 25 års fartstid innen logistikkfaget fra selskaper som Kuehne + Nagel, Tollpost Globe og Posten Norge, og kjenner dermed næringslivet, og olje- og gassmarkedet på Vestlandet ut og inn. Vi er glade for å ha han med på laget, sier Iversen.

Stor interesse

Nøstdal er allerede i gang med å gjennomføre møter med nye kunder, og ser fram til å bistå bedrifter i regionen med å optimalisere logistikkløsningene og redusere kostnader på transport.

– Vi opplever allerede stor interesse for våre tjenester her på Vestlandet. Mitt budskap er at det som regel er store penger å spare ved en skikkelig gjennomgang av logistikkflyten. Det beste av alt er at de slipper å ta noen som helst risiko, da vi ikke tar betalt før kunden har blitt presentert for dokumenterte besparelser, sier Nøstdal.

Les også: Opptur for logistikk i nedgangstider

Siste fra forsiden

DNO kjøper fem felt i Norne-området

Enighet i sokkeloppgjøret – lønnsøkning på 44.000 kroner

+

Sender Linus til Hanøytangen for klassing

Neste stopp, Barentshavet

+

Jakter 353 millioner fat i frontier-brønn: – Interessant at Equinor byttet seg ned i lisensen

+

Oppdaget lekkasje fra plugget brønn på Hod

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger