Publisert 4. februar 2000

Tidligere generalsekretær i Redd Barna, Gro Brækken, har blitt ansatt som ny administrerende direktør i Olf. Bækken tar over stilling etter Per Terje Vold 1. januar 2010.

GRO BRæKKEN:Er ansatt som ny administrerende
direktør i Olf. Her sammen med styreleder Steinar
Våge. (foto:OLF)

Etter ti år som leder for Redd Barna tar nå Gro Brækken opp arbeidet med olje- og gassindustrien. Hun er utdannet sivilingeniør og jobbet 13 år i Norske Shell og Statoil i starten av karrieren.

– Vi er vært glad for at Gro Brækken har takket ja til å bli ny administrerende direktør i Olf. Hun har markert seg tydelig både i norsk organisasjonsliv og næringsliv de siste årene, og vi ser fram til å dra nytte av hennes brede erfaring, sier styreleder i Olf, Steinar Våge, i på Olfs hjemmesider.

Brækken meddeler at høyt på prioriteringslisten blir arbeidet med å åpne nye leteareal i Nordland VI, Nordland VII og Troms II.

– Jeg gleder meg til å arbeide med olje- og gassindustrien igjen. 2010 blir et avgjørende år. Norges framtid som olje- og gassnasjon er avhengig av nye funn og økt produksjon, sier Brækken.

Olf er olje og gassindustriens interesseorganisasjon for oljeselskaper og leverandørbedrifter. Organisasjonen arbeider for olje- og gassnæringens betingelser og utviklingsmuligheter på norsk sokkel.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger