Oljedirektøren til Subsea Valley-konferansen

Publisert 14. februar 2013
10. og 11. april møtes bransjefolk, politikere og byråkrater på Fornebu for å veksle ord om olje- og gassnæringens framtid. Opp mot 3000 besøkende skal høre oljedirektørens tale.

,

I tillegg til Bente Nyland, kommer olje- og gassanalytiker Jarand Rystad fra Rystad Energy, professor Torger Reve fra Handelshøyskolen BI, direktør for samfunnskontakt Sven Mollekleiv fra Det Norske Veritas, Høyres leder Erna Solberg og LO-veteran Yngve Hågensen.

Dag to i Telenor Arena legger vekt på tekniske problemstillinger og rekruttering til bransjen. Det blir foredrag fra Statoil om Fast Track-programmet og undervannsfabrikken som er under bygging for Åsgard-feltet. I tillegg blir det innlegg fra en rekke fagfolk innen undervannsproduksjon. Nytt av årets utgave er en egen seksjon med juss. Ledende advokatfirmaer presenterer saker som er vunnet og saker som verserer i retten (Transocean). Det endelige konferanseprogrammet offentliggjøres i mars.

– Her presenteres bedriftene i Østlandets nye industrieventyr og gir besøkende fersk informasjon om det som skjer i bransjen. For næringslivet på Østlandet er dette en unik mulighet til å utvide nettverket og pleie forbindelser. Samtidig har vi et bredt program for studenter og andre som søker arbeidsplass innenfor denne vekstnæringen, sier Erik Jølberg, daglig leder i Subsea Valley som er arrangør.

Dette er den fjerde gangen Subsea Valley – Konferanse og Utstilling arrangeres.

Siste fra forsiden

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger