Omega leverer personell til Wintershall

Publisert 20. desember 2013

Omega er tildelt en rammeavtale om konsulenttjenester for Wintershall i Norge. – Vi er i markedet for å rekruttere flere dyktige konsulenter, sier avdelingsleder for konsulenttjenester i Omega, Kristin Jæger.,- Wintershall er en kunde Omega har ønsket å få innpass hos en stund, og vi ser frem til å være med dem på noen svært aktive år framover, sier avdelingsleder for konsulenttjenester i Omega, Kristin Jæger.

Rammeavtalen har en varighet på tre år, med opsjon på et år. Omega skal levere konsulenttjenester innen blant annet prosjektstyring, engineering, procurement og cost til Wintershall.

Tidligere i år har også Omega inngått avtale om salg av flere av sine prosjektstyringssystemer til Wintershall blant annet innen cost, risk management, experience and benchmarking og project management control.

Omega AS har levert prosjektstyringssystemer og konsulenttjenester til olje- og energiindustrien i over 20 år. I dag har selskapet mer enn 1.100 medarbeidere på oppdrag i over 15 land for noen av verdens lendende oljeselskaper.

I løpet av de siste årene har selskapet trappet opp aktiviteten betydelig, og satser på kompetanse av høy kvalitet innenfor de fleste disipliner for prosjektgjennomføring.

Skal rekruttere flere
– Med flere store prosjekter og høyt aktivitetsnivå fremover er vi i posisjon til å styrke selskapet ytterlige. Vi er i markedet for å rekruttere flere dyktige konsulenter, sier Jæger.

Omega har hovedkontor i Ølensvåg og avdelingskontor i Stavanger, Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansund, USA, Canada, Storbritannia, Litauen, Singapore og Australia.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger