Omega tildelt rammeavtale med BP

Publisert 18. juni 2014

Inngår femårig rammeavtale med BP Norge for leveranse av konsulenttjenester.,- Vi glade for å ha vunnet frem med tilbudet vårt i et marked med stadig tøffere konkurranse og strengere krav til leverandørindustrien. Vår strategi er å operere i det øvre sjiktet av kompetanse og kvalitet på konsulenter. Omega var også leverandør til BP Norge på den forrige avtalerunden, og vi opplever derfor tildeling av denne kontrakten som en tillitserklæring, sier daglig leder i Omega, Petter Aalvik.

Avtalen gjelder konsulenttjenester innen både tekniske og merkantile disipliner.

– Vi deltar på en rekke store prosjekter i årene som kommer, og ser frem til å øke kapasiteten videre for å være med på det høye aktivitetsnivået på norsk sokkel, sier Aalvik.

Omega har i dag over 1.000 ansatte på oppdrag i mer enn 15 land for noen av verdens ledende aktører innen olje og energi. Selskapet passerte 1,5 milliarder kroner i omsetning i 2013.

Omega har levert konsulenttjenester og systemer til olje- og energisektoren i over 20 år. Hovedkontoret ligger i Ølensvåg, med norske avdelingskontor i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansund, og internasjonale avdelinger i Canada, USA, Storbritannia, Danmark, Litauen, Singapore og Australia (Brisbane og Perth).

Siste fra forsiden

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger