Publisert 4. februar 2000

Konsernsjef Jogeir Romestrand i Odim har besluttet å fratre sin stilling etter 24 år i selskapet. Finansdirektør Arild Hatløy er som konsernsjef. Lederskiftet inntreffer samtidig som Rolls-Royce kjøper selskapet.

GåR AV: Jogeir Romestrand.
(Foto: ODIM)

– Med Rolls-Royce som en ny stor aksjonær er det helt klart at vi nå går inn i en ny fase. Jeg mener dette er riktig tidspunkt for et lederskifte i ODIM, sier Jogeir Romestrand i en børsmelding.

– Her har jeg hatt 24 fantastiske år, og jeg er stolt av å ha ledet et team som har sjudoblet aksjonærverdiene i selskapet. Sammen har vi utviklet ODIM til å bli en global aktør og en markedsleder innen våre utvalgte nisjer.

Finansdirektør Arild Hatløy vil fungere som finansdirektør samtidig som han er konstituert konsernsjef. Hatløy har vært ansatt i Odim siden 1992, og vært selskapets finansdirektør siden 2003.

Styret vil straks sette i verk en prosess for å finne en ny, permanent konsernsjef i Odim. Jogeir Romestrand vil være tilknyttet selskapet som rådgiver i en overgangsfase.

– Under Jogeir Romestrands dynamiske ledelse har ODIM utviklet et tydelig omdømme preget av innovasjon og operasjonell utvikling. Romestrands bidrag i utviklingen av selskapet er betydelig, og er høyt verdsatt av styret, sier styreformann Karl Erik Kjelstad.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger