Publisert 4. februar 2000

OneCo har kjøpt opp verftet Keppel Norge i Sandnes.

– Etter oppkjøpet vil Keppel Norge bli en del av OneCo, et industrikonsern med base i Norge som leverer integrerte systemløsninger innen Offshore & Marine, infrastruktur, installasjon, fornybar energi og industri, får Petro Media News opplyst.

Keppel Norge har til nå vært et heleid datterselskap av Keppel O & M, og spesialiserer seg på boreteknologi, automatisering og elektro-tekniske pakker. Verftet har mer enn 20 års erfaring, og betjener kunder i Nord-Europa og ellers i den internasjonale offshoreindustrien.

I dag skal det være informasjonsmøte om oppkjøpet, og OneCo er sparsomme med opplysningene før møtet har blitt avholdt. Marvin Jensen i OneCo sier i en kommentar at oppkjøpet passer helt inn i OneCo sin strategi.

– For oss passer oppkjøpet av Keppel Norge inn i vår strategi og vårt fokus på markedsområder innen oppgradering og modifikasjoner for rigger og skip. Vi tror at Keppel Norge vil styrke posisjonen til OneCo med sin kompetanse, kapasitet og nettverk av kunder. Sammen med samarbeidspartnere, er OneCo nå en svært konkurransedyktig systemintegrator for kunder som riggeiere og utstyrsleverandører, sier han.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger