Origo Solutions sikrer milliardavtale med Equinor

Publisert 19. mars 2024

Origo Solutions har blitt tildelt ny rammeavtale med Equinor for levering av sikkerhets- og automasjonssystemer (SAS) og andre tjenester relatert til modifikasjons- og vedlikeholdsoppgaver.

Avtalen gjelder fra januar 2024 og har en løpetid på flere år. Den regulerer leveranser av sikkerhetskritiske løsninger onshore og offshore, samt leveranser av automasjonsløsninger med tilhørende elektro og instrument omfang.

– Dette er en ny bekreftelse på at Origo Solutions blir å betrakte som en viktig langvarig leverandør for Equinor. Den befester vår posisjon som en betydelig leverandør til Equinor innen SAS leveranser. Vi har gjennom mange år etablert en stor installert base av våre produkter og tjenester, og opplever en stadig økende interesse for vår kompetanse på både landanlegg og offshore plattformer s,ier Bjørn-Tore Lenes, CEO i Origo Solutions.

I februar 2024 ble Origo Solutions en del av HIMA-gruppen, en global leverandør av høyintegritets sikkerhetsløsninger for prosessindustri og jernbane. Origo Solutions ble da også HIMA gruppen sitt regionale hovedkontor i Skandinavia. 

Under normale omstendigheter vil dette bety en omsetning på minst 1 milliard kroner for Origo Solutions i løpet av avtaleperioden, skriver selskapet i en pressemelding. 

Siste fra forsiden

+

Johan Sverdrup fase 3 har passert DG1

+

Noble Invincible plugger åtte brønner på Hod A

+

Utsetter produksjonsstart til 2025

+

Wellesley fant mer olje og gass i Troll/Fram-området

Arbeider fikk beina i klem på boredekk – hendelsen granskes

+

Har alternativ teknologi: – Positivt hvis man lukker døren for strøm fra land

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger