Publisert 8. mai 2006

Filmen «The Traveller», som handler om Hydros omfattende Ormen Lange-prosjekt, er hedret med gull, sølv og bronse i det som regnes å være kåringen av verdens beste konsernfilmer skriver selskapet på sin nettside.

Den ni minutter lange filmen «The Traveller» handler om det gigantiske Ormen Lange-prosjektet. I hovedrollen finner vi Ian Wright, kjent fra TV-serien «Lonely Planet». Han tar publikum med på en spennende reise som blant annet inkluderer norsk innovasjon, undervannsroboter og verdens lengste rørledning under vann skriver Hydro.

Hydros film er tildelt en «Gold Camera Award» i kategorien «Corporate Communications» og fikk en «Silver Screen Award» i kategorien «Speciality Productions». I tillegg er filmen hedret med «Certificate of Creative Excellence», det vil si et diplom for kreativitet, i kategorien «Public Relations».

– Det er selvfølgelig kjempeartig at Ormen Lange-filmen når helt til topps i verdens største filmfestival for konsernfilmer, sier Vegar Stokset, informasjonsansvarlig i Ormen Lange-prosjektet.

Bak kåringen står «The U. S. International Film And Video Festival», som ble etablert i 1968 og er en ledende konkurranse for konsernfilmer. Til sammen 1.250 filmer fra 26 land deltok i årets konkurranse.

Siste fra forsiden

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger