Publisert 4. februar 2000

Ny avgrensingsbrønn på Oselvar-funnet gir lovende resultater. Dermed er funnet ett skritt nærmere en Plan for utbygging og drift (PUD)., Ifølge Revus, som er partner på feltet, viser foreløpige beregninger at funnet ligger størrelsen innenfor usikkerhetsspennet 13 til 38 millioner fat oljeekvivalenter utvinnbar olje og kondensat, og mellom tolv og 25 millioner fat oljeekvivalenter utvinnbar gass.

– Resultatene fra avgrensninsgboringen er oppløftende, og vi ser frem til å delta i arbeidet med å bringe Oselvar frem mot en PUD, sier Harald Vabø, administrerende direktør i Revus Energy i en pressemelding.

Også Noreco er med på spleiselaget på Oselvar.

– Vi er veldig fornøyd med resultatene fra avgrensningsbrønnene på Oselvar. Brønnene har vist at reservoarets gjennomstrømningsevne er bedre enn forventet, og har bekreftet det ressursanslaget vi hadde før brørnnene. Noreco ser frem til å jobbe sammen med våre partnere for å få til en rask utbygging av feltet, sier administrerende direktør Scott Kerr.

Det er Dong som er operatør på feltet, som ligger i PL 274 i den sørlige delen av Nordsjøen. Brønnen har blitt boret på en vanndybde på 74 meter av riggen «Mærsk Guardian».

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger