Overtar aksjemajoriteten i Marwin

Publisert 18. april 2013
ABM Group AS overtar aksjemajoriteten i Marwin AS.

,

ABM Group AS er en industribedrift for offshore- og subseamarkedet, og ble stiftet i mars 2012 av en gruppe eiere med erfaring innen olje- og gassindustrien. ABM leverer tjenester som blant annet design/engineering, fabrikasjon, produktutvikling, testing, offshoreservices.

– Nå har ABM Group AS overtatt aksjemajoriteten i Marwin AS med dets datterselskaper Marwin Mekaniske AS, Marwin Vest AS og Marwin Løfteteknikk AS, skriver selskapet i en melding.

Estimert omsetning for 2013 er cirka 100-120 millioner kroner, og gruppen har per i dag cirka 70 ansatte.

– Med Marwin AS får ABM økt styrke for å kunne videreføre selskapenes leveranseomfang mot de største aktørene innen olje og gass på verdensbasis, heter det i meldingen.

– ABM Group AS opplever stor interesse fra markedet og er allerede involvert i flere spennende prosjekter, og jeg ser frem til ytterligere behov for nye medarbeidere i flere posisjoner, sier Ove Almås administrerende direktør i ABM Group AS.

Marwin AS ble startet i 1988, og sammen med dets datterselskaper er de i dag en komplett leverandør av mekaniske produkter og tjenester til prosjekter over hele verden.

– At Marwin nå blir en del av ABM Group gjør at vi begge tar et skritt inn i fremtiden. For å kunne bli en leverandør som leverer innovative, kreative og total løsninger til våre kunder gjennom kunnskap, erfaring og engasjement, sier Tor Markussen, daglig leder i Marwin.

Siste fra forsiden

DNO kjøper fem felt i Norne-området

Enighet i sokkeloppgjøret – lønnsøkning på 44.000 kroner

+

Sender Linus til Hanøytangen for klassing

Neste stopp, Barentshavet

+

Jakter 353 millioner fat i frontier-brønn: – Interessant at Equinor byttet seg ned i lisensen

+

Oppdaget lekkasje fra plugget brønn på Hod

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger