Publisert 4. februar 2000

Et datterselskap av Transocean har inngått kontrakt med Panoro Energy om å bore tre brønner offshore Brasil med riggen «GSF Arctic 1».

Den halvt nedsenkbare riggen «GSF Arctic 1» opererer for øyeblikket i Brasil og skal ifølge kontrakten bore tre brønner for Panoro Energy og partnerskapet i Santos-bassenget; én på blokk BM-S-63, tidligere kjent som SM-1036, én på blokk BM-S-71, tidligere kjent som SM-1035, og én på blokk BM-S-72, tidligere kjent som SM-1100.

Panoro Energy skriver i en børsmelding at riggen vil være tilgjengelig til å starte borejobben på prospektene Sabia, Canario og Jandaia i første kvartal 2012.

I januar annonserte Panoro Energy at selskapet ville farme ut 35 prosent av sine 50 prosents andeler i blokkene til selskapet et datterselskap av Vanco Overseas Energy. Når avtalene blir offisielt godkjent av myndighetene vil Vanco dermed ha en andel på 70 prosent i de tre blokkene, og dermed også operatørskap. Panoro Energy vil følgelig sitte igjen med en andel på 15 prosent i hver av de tre blokkene.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger