Publisert 4. februar 2000

Petrofac satser mer i Norge og åpner nå nytt kontor i Stavanger. Thomas Knutsen har blitt utnevn til leder for det norske kontoret.

NøKKELEN: Norge er nøkkelen til kontinuerlig
suksess, sier Petrofacs nye direktør i Norge,
Thomas Knudsen (foto: MAGNUS BIRKENES)

Thomas Knutsen har bred erfaring med olje, gass og industri fra både norsk og internasjonal sammenheng, og i en pressemelding fra Petrofac skrives det at han har en imponerende merittliste når det gjelder å utvikle nye selskaper og produktrekker til lønnsomme foretak, i tillegg til en sterk akademisk bakgrunn.

– å utvide aktiviteten i Norge er nøkkelen til vår kontinuerlige suksess og utvikling. Norge har en pulserende olje- og gassektor, og gjennom vår satsing i landet har vi bedre muligheter til å gjøre det meste ut av de mulighetene som er tilgjengelige, sier visepresident i Petrofac Brownfield, Bill Bayliss, i meldingen.

– Utnevnelsen av Knutsen er avgjørende for suksessen til kontoret. Han har en rik industrierfaring og tar med seg et vidt spekter av ferdigheter og kvaliteter til posisjonen. Jeg er trygg på at han vil etablere det norske kontoret som en nøkkelfasett i vår voksende bedrift, legger Bayliss til.

Det norske kontoret etableres av Petrofac sitt Brownfield-team, og skal tilby ingeniør- og konstruksjonstjenester innen store modifikasjonsoppdrag for eksisterende olje- og gassinstallasjoner.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger