Publisert 19. juli 2006

Under Offhore Northern Seas (ONS) 2006 skal det for første gang deles ut en helse-, miljø- og sikkerhetspris i regi av Petroleumstilsynet og ONS.

Formålet med prisen er å sette søkelys på særlig fremragende innsats på HMS-området. Tre kandidater er nominert:

Alf Morten Sirevaag , prosjektleder for livbåtprosjektet i Statoil. Ptil skriver at Sirevåg har vært en god pådriver i et prosjekt som i vesentlig grad har bidratt til kompetanseoverføring mellom fagområder. Metoder og tester som for eksempel har vært vanlige innenfor bærende konstruksjoner, er benyttet for å finne fram til bedre konstruksjon og design også for livbåter.

Professor Torgeir Moan , Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. Moan har i mange år arbeidet med storulykkesrisiko og er en nasjonal og internasjonal kapasitet i denne sammenheng. Han har bidratt til og hatt stor innflytelse på byggging av sikrere konstruksjoner på norsk sokkel og andre steder i verden gjennom sitt arbeid for å utvikle ISO-standarder på området.

Greater Ekofisk Modification Project , Vetco Aibel. Prosjektet har lyktes med å redusere antall personskader som følge av flere års satsing på HMS-arbeid.

Vinneren blir offentliggjort under HMS-lunsjen i Atlantic Hall den 24. august 2006. Prisen skal overrekkes av arbeids- og inkluderingsminister Bjarne Håkon Hanssen.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger