Publisert 4. februar 2000

I dag lanserer PETROmedia nettstedet PetroNord, som vil fokusere på oljeindustrien nord for 62. breddegrad. – Oljeindustrien nord for ålesund er mer enn Lofoten og Vesterålen, sier ansvarlig redaktør Bjørn Tore Bjørsvik.

FORNøYD REDAKTøR: Bjørn Tore Bjørsvik.
(Foto: ALF INGE MOLDE)

PetroNord skal rette søkelyset der det største potensialet for norsk sokkel ligger: i nord. Nettstedet vil levere nyheter og holde fingeren på pulsen til hva som skjer i Norskehavet, de omstridte områdene i Lofoten og Vesterålen, og Barentshavet og Arktis.

– Nordområdene er mer enn Lofoten og Vesterålen. Letemodeller i Barentshavet, ringvirkninger fra landanlegg, utvikling av ny miljøteknologi og erfaringsoverføring fra nord til sør: Utfordringene knyttet til oljeutvinning i nord er mange og interessante, sier ansvarlig redaktør Bjørn Tore Bjørsvik i PETROmedia.

PetroNord er det siste skuddet på PETROmedia-stammen, som også blant annet teller bladet PetroNews, nyhetsbrevet PetroNews Weekend, samt nettstedene Petro.no, Oilinfo og PetroJobb.no.

– Vi ønsker med PetroNord å sette søkelyset på petroleumsindustrien i nord, og legge til rette for en sunn meningsutveksling mellom de berørte partene. Dette gjør vi blant annet ved å levere aktuelle nyheter, oversikter over rapporter, funn, brønner og forsyningsbaser i nord, så vel som kommentarer og kronikker fra aktørene i området. I tillegg har vi finpusset kommentarfunksjonen vår for også å involvere brukerne, og vi er veldig lydhøre for tips fra leserne, oppfordrer nettredaktør Henrik Arnestad Salthe.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger