Publisert 4. februar 2000

Aker Solutions har bestemt seg for å doble størrelsen på sitt RapidSolution brønnsett-program på grunn av høy etterspørsel. Målet med systemet er å tilby et komplett brønnsett innen fire til seks måneder.

RapidSolution består av et juletre, en undervanns kontrollmodul, et brønnhode og et tie-in-system, og det pre-konfigurerte systemet ble lansert i september 2007.

– Ved å tilby pre-konfigurerte høyteknologiske undervannsjuletrær med en svært kort leveringstid og markedsdyktige priser har vi fått anledning til knytte til oss nye kunder i tillegg til å vinne EPC-prosjekter hvor juletrær har vært en sentral del, sier senior visepresident i Aker Solutions, Svenn Ivar Fure, i en pressemelding.

– Vi passerte våre ambisjoner for salg av RapidSolution-trær så tidlig som i april, og vi har tilført kundene våre betydelige verdier gjennom å lage en pakke med Aker Solution sine kontroll- og tie-in-produkter. Siden vi så langt har greid å selge brønnsettene uten å bryte vår grense på seks måneder, har vi bestemt oss for å utvide programmet – både når det gjelder størrelse og hvilke produkter som inkluderes, legger Fure til.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger