Prefinansiering av seismikkundersøkelse

Publisert 2. mai 2014

EMGS sikrer prefinansiering av multiklient EM-undersøkelse i Mexicogulfen.,Selskapet har fått ekstra forhåndsfinansiering for den pågående Daybreak 3D multiklient elektromagnetiske undersøkelsen i Alaminos Canyon protraction i Mexicogulfen.

Undersøkelsen startet 22. februar og er forventet å være ferdig i midten av juni med integrert dataleveransen som starter i juni. Undersøkelsen har sterk industriell finansiering.

– Vi er veldig fornøyd med den første industriinteresse for dette prosjektet. Den sterke graden av forhåndsfinansiering bekrefter både prosjektets potensial og betydningen av den amerikanske delen av Mexicogulfen som et nytt multiklientområde for oss, sier Roar Bekker, administrerende direktør i EMGS.

– Vi har omfattende erfaring fra arbeid med Pemex like sør for dette området, så vi er glade for å bruke denne muligheten til å ytterligere utvide vår erfaring langs Perdido trend, sier han.

– Basert på eksisterende 2D-data fra TGS vil vi for første gang i USA levere begge fullt integrerte 3D EM-produkter, så vel som å bruke EM-data til videre å definere salt og strukturelle funksjoner, for å gi et bedre bilde av grunnen i regionen, sier David Hicks, president for den vestlige halvkule i EMGS.

– Vi er optimistiske til det kommende leasingsalget i den vestlige delen av Mexicogulfen, og er glade for å vise hvordan våre EM-data kan forbedre leasingbeslutninger for nye kunder, sier han.

Daybreak-prosjektet er den første fasen av et planlagt flerårig program i Mexicogulfen for EMGS. Denne fasen er forventet å dekke omtrent 80 blokker.

Siste fra forsiden

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger