Pris til norskutviklet BOP risikomodell

Publisert 16. oktober 2013

Lloyd Register er tildelt «EIC Award for Supply Chain Excellence 2013» for sitt arbeid med BOP modellering av risiko.,BOP Risk Model fører tli tryggere og bedre utførelse av dypvannsboring. Ifølge selskapet er brorparten av utviklingen av produktet gjennomført av det norske selskapet Lloyd’s Register Consulting.

EIC-prisen anerkjenner de selskapene i energibransjen som har vist overlegenhet i leverandørkjeden, og det er bare én vinner hvert år.

Lloyds Registers BOP Risk Model tillater eiere og operatører å modellere risiko for deres BOP mot komponentfeil, og bidra til å avgjøre om BOP skal trekkes til overflaten for inspeksjon og reperasjon eller ikke.

– Å vinne denne prisen er en anerkjennelse av Lloyds Registers innovasjon og teknisk dyktighet i energibransjen, og særlig fremgang gjør vi på å levere løsninger som bidrar til å oppnå sikrere subsea boreoperasjoner, sier Meindert Sturm, global leder for forretningsutvikling i Lloyds Registers boreavdeling.

– Vårt arbeid på dette området er et flott eksempel på hvordan synergier mellom regulatorer, operatører, utstyrsleverandører og entreprenører kan føre til innovative produkter som gjør næringen mer pålitelig og sikrere, og gir bedre ytelse, sier han.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger