Publisert 4. februar 2000

Trinity International Services Group sin norske avdeling, som har kontrakt med Stena Drilling på norsk sokkel, har fått varsel om pålegg fra Petroleumstilsynet.

Varselet om pålegg kommer etter at Ptil og Helsetilsynet i Rogaland førte tilsyn med styring av renhold, hygiene og styring av arbeidsmiljøet for de ansatte i forpleining i petroleumsvirksomheten på norsk sokkel i perioden 18. april 2007 til 29. januar 2008.

– Ptils vurdering er at Trinity ikke har et HMS-styringssystem for sin virksomhet på norsk sokkel som i tilstrekkelig grad ivaretar krav i den norske helse-, miljø- og sikkerhetslovgivningen, skriver Ptil.

– Selskapet har videre ikke opprettet arbeidsmiljøutvalg for virksomheten. Tilsynet identifiserte også at Tritiny har mangelfull arbeidsmiljøkompetanse når det gjelder virksomheten på norsk sokkel, legges det til.

Tilsynet ble satt i gang som en følge av at Petroleumstilsynet gjennom tilsyn i andre selskap er kommet til at forpleiningsansatte har relativt høyt sykefravær og at styring av renhold og hygiene samt styring av arbeidsmiljø for de forpleiningsansatte er mangelfull.

Det presiseres at Stena som oppdragsgiver ikke har avdekket de mangelfulle forholdene med hensyn til Trinitys styring av arbeidsmiljø, og at samarbeidet mellom reder og forpleiningsselskap på Stena Don og Songa Dee er godt. Trinity viser til statistikk med lavt sykefravær.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger