Publisert 4. februar 2000

Offshore Solutions B.V (OSBV) dobler lengden og øker toleransen for bølgehøyde på sin nye gangbro. Resultatet skal nå installeres på supportfartøyet «Fides».

Landgangen er med sine førti meter dobbelt så lang som den eksisterende Offshore Access System (OAS) standarden, og den skal gjøre hverdagen litt lettere på den 600-sengers store fartøyet «Fides». Kontrakten for landgangen er inngått med Edda Accoomodation.

– Vi er begeistret for at Offshore Solutions har gått med på å designe et offshore tilgangssystem for dette fartøyet. Den som tilbys er en sikker, pålitelig og kostnadseffektiv løsning for overføring av personell, noe som ytterligere forbedrer fordelene vi tilbyr våre kunder, forteller Administrerende direktør i Edda Accomodation, Johan Rokstad.

Gangbroen er totalt førti meter og skal tåle en signifikant bølgehøyde på fem meter.

– Vi har jobbet i partnerskap med Edda de siste to årene for å designe og produsere verdens mest avanserte hydrauliske heissystem. Enheten har nå blitt produsert og testet, og vi er svært fornøyd med resultatene. Installasjonen på fartøyet vil finne sted i juni i år, og sjøprøvene vil finne sted i juli, forteller administrerende direktør i OSBV, Ian Sadler.

Offshore Solutions melder om en økning i etterspørsel for sin løsning som en erstatning for helikoptertransport. Selskapet har også utviklet en lettere versjon av tilgangssystemet. En løsning som har fått tilbud fra blant annet offshore vind og fornybar energi markedet.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger