Ramco kjøper Pipetech

Publisert 17. mars 2014

Skal satse mer på britisk sokkel.,Hovedeier i Pipetech gjennom de siste årene, Onshore Group North, selger nå 100 prosent av sine aksjer i Pipetech International AS. Kjøperen er skotske Ramco Oil Services. Ledelsen i Pipetech viderefører sitt eierskap sammen med den nye eieren fremover.

Ramco Oil Services ønsker ifølge pressemeldingen å forsterke Pipetech-satsingen i Norge samtidig som det etableres et søsterselskap i Skottland kalt Pipetech Operation Ltd.

– Vi har fått et veldig godt førsteinntrykk av våre nye eiere, og vi er allerede i gang med å legge planer for vekst både i Norge og internasjonalt. Vi mener det er et stort og voksende marked for Pipetech sine kjemikaliefrie tjenester på britisk sektor, og tilstedeværelse i Aberdeen er essensielt for å få tilgang til dette markedet, sier daglig leder i Pipetech, May Britt Lilletvedt i en pressemelding.

EY (Ernst & Young)bisto som finansiell rådgiver for selgerne. Ifølge Ernst and Youngs administrerende direktør Espen Norheim var det sterk interesse rundt Pipetech, både fra norske og internasjonale aktører.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger