Reef omstrukturerer

Publisert 2. september 2013

Reef Subsea omstrukturerer sin virksomhet. En divisjon skal fokusere på integrerte subseaprosjekter og en annen skal konsentrere seg om mudring og graving.,I omstruktureringen er Reef Subsea Power & Umbilical og Reef Subsea Norway slått sammen til den nye divisjonen Reef Subsea Integrated Projects. Divisjonen skal tilby subsea installasjon, inspeksjon og beskyttelsestjenester. Det skriver selskapet i en melding.

Reef Subsea Integrated Projects skal ledes av en ny administrerende direktør, Arne Bengt Riple, som skal holde til i Bergen. Riple har erfaring innen olje og gass og internasjonal skipsfart, og har arbeidet for Ulstein, TTS Norlift og Aker Solutions.

Reef Subsea Dredging & Excavation (RSDE) har blitt omstrukturert til å administrere to definerte regioner, Americas Asia Pacific (AMAP), og Europe Middle East Africa (EMEA).

Americas Asia Pacific vil bli ledet av regionsdirektør Jason Miller, basert i Houston, mens regionsdirektør Christian Aas, basert i Mandal, vil lede Europe Middle East Africa-regionen.

– Vi har stor tro på at vi opererer i et spennende marked med vekstmuligheter, og vi ønsker å være i stand til å nå vår visjon om å være den ledende subsea servicepartneren til energi- og byggefirma over hele verden, sier Duncan MacPherson, administrerende direktør i Reef Subsea.

– For å forberede for fortsatt vekst , var det viktig at vi kombinerte våre subsea prosjektbedrifter til å danne Reef Subsea Integrated Projects og restrukturere Reef Subsea Dredging & Excavation-divisjonen for å bedre betjene våre kunder over hele verden, avslutter han.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger