Publisert 4. februar 2000

Reef Subsea har kjøpt det norske selskapet EXS Subsea, og tar dermed også over Aberdeen-selskapet S3, Specialist Subsea Services.

DYPT VANN: S3 har utført subsea-oppdrag på
opptil 3.000 meters dyp. (Ill.: ROXAR)

Reef Subsea har datterselskapene Technocean, Scanmudring og Bluestone Offshore i sin portefølje, som nå vokser med to selskap til: EXS Subsea og S3, Specialist Subsea Services.

S3 ble etablert i 2007, og spesialiserer seg på offshore undersøkelser, posisjonering og ROV-tjenester. Det betyr at selskapet blant annet driver med fjernstyrt intervensjon, inspeksjon, vedlikehold og reparasjon, konstruksjonsstøtte, havbunnskartlegging, geofysiske og geotekniske tjenester, i tillegg til administrasjon og presentasjon av data, melder Reef Subsea.

– Jeg er glad for å kunne ønske ledelsen og de ansatte i S3 velkommen til Reef Subsea-familien. Ledelsen er godt kjent i subsea-industrien, og også innen våre egne selskaper, siden vi har benyttet deres tjenester med gode resultater i ulike prosjekter for både olje, gass og fornybar energi. De passer svært godt inn i forhold til tjenester i våre eksisterende forretningsområder, samtidig som vi skal legge til rette for at S3 kan fortsette å vokse, sier Mark Preece, administrerende direktør i Reef Subsea, i en pressemelding.

S3 disponerer fire arbeids-ROV-er, i tillegg til skip for kystnære strøk, og har også en mengde undersøkelsesutstyr. Selskapet operer primært i Nordsjøen, men har også utført prosjekter i Middelhavet på opptil 3.000 meters dyp.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger