Riggjobb sørger for julestemning hos Westcon

"Transocean Spitsbergen." (Foto: Svein Egil Økland/Westcon)
Publisert 2. desember 2014

– «Transocean Spitsbergen» ankom tidsnok til første søndag i advent, og holder juletradisjonen ved like, sier riggsjef Malvin Eide i Westcon Yards.

I Ølensvåg blir det ikke ordentlig julestemning uten at en borerigg lyser opp som et juletre ved kaien hos Westcon Yards, ifølge selskapet.

Ankomsten av «Transocean Spitsbergen» før desember sørger for å holde juletradisjonen i hevd også i år. For en drøy uke siden ankom riggen kaien ved Westcon Yards i Ølensvåg.

– Vi hører stadig at riggene ved Westcon er et landemerke folk legger merke til. Dette gjelder særlig i julen der de store riggene lyser opp fjorden og minner om et juletre, sier riggsjef Malvin Eide i Westcon Yards.

– Vi er derfor ekstra glade for at «Transocean Spitsbergen» ankom tidsnok til første søndag i advent, og holder juletradisjonen ved like, sier Eide.

«Transocean Spitsbergen» skal gjennomføre en periodisk klassing, og er en del av rammeavtalen Westcon har med Transocean.

– Gjennom rammeavtalen har vi hatt gleden av å jobbe langsiktig med Transocean, noe vi mener er et godt bevis på vår ledende posisjon innen riggtjenester i Nordsjøen. Avtalen har vært viktig for Westcon, sier Eide.

Siste fra forsiden

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger