Publisert 4. februar 2000

Rocksource har ansatt to ny visepresidenter i ledergruppe; Chris Spencer som VP Commercial and Engineering, og Per Anders Muri som VP Corporate Communications.

UTDIVDER TEAMET: Rocksource.
(Foto: ROCKSOURCE)

Rocksources forte er en egen tolkingsmetode av elektromagnetiske data, som selskapet bruker for å redusere risikoen i leteprosjekter. Selskapet har flere boreprosjekter de skal være deltakere i neste år, og har foreløpig fire bekreftede brønner på boreplanen.

Chris Spencer har tidligere jobbet for BP og Shell, og har blant annet jobbet med ingeniørtjenester, kommersielle områder og forretningsutvikling.

– Spencer har bred internasjonal erfaring, har jobbet med olje- og gassprosjekter i Storbritannia, Norge, Nederland, Australia, India og Indonesia, og er også godkjent og registrert ingeniør gjennom Institute of Chemical Engineers, melder Rocksource i en børsmelding.

Til å ta seg av selskapets kommunikasjon har selskapet hyret inn Per Anders Muri, som tidligere har vært leder for investorrelasjoner og kommunikasjon i Revus Energy, før selskapet ble kjøpt opp av Wintershall. Han har også vært kommunikasjonsrådgiver i Axxept og for Burson-Marsteller, og har også jobbet som journalist i Reuters.

– Jeg er veldig glad for å kunne ønske velkommen disse erfarne fagfolkene til Rocksources lederteam. Disse nyansettelsene vil utfylle vårt nåværende ledertem, og både Chris og Per Anders vil spille nøkkelroller i Rocksource når vi nå går inn i en ny og spennende fase i selskapets utvikling, sier Trygve Pedersen, administrerende direktør i Rocksource, i en børsmelding.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger