Publisert 1. juni 2018

Saga Fjordbase AS er tildelt rammeavtale med Wintershall Norge AS for levering av alle basetjenester til produksjonsboringene på Nova- og Vega-feltene samt eventuell leteboring i området.

I tillegg blir det stor aktivitet på basen når Subsea 7 starter installasjon av havbunnsrammene og rørledninger til Nova.

– Saga Fjordbase har alltid vært en meget godt organisert og effektiv base, og er blitt enda mer effektiv etter utbyggingen av området og omorganisering av organisasjonen. I tillegg kan basen tilby hele spekteret av nødvendigeleveranser for våre operasjoner, sier leder for logistikkavdelingen i Wintershall, Arne Kjetil Nilsen.

– Dette er svært gledelig, og det betyr veldig mye for oss. Wintershall skal bore flere brønner over lang tid og det at Saga Fjordbase og Florø blir valgt gir nye arbeidsplasser, sier administrerende direktør Geir Johannessen.

Wintershall planlegger å bore tre nye produksjonsbrønner på Vega og seks produksjonsbrønner på Nova. Det er ventet at den hektiske boreperioden vil strekke seg fra tredje kvartal i 2019 og halvannet år framover.

Siste fra forsiden

Lagmannsretten kritiserer tingrettens klimadom – utsetter behandling 

Brudd i forhandlingene om oljeserviceavtalen

+

Grønt lys for fjerning av Gaupe og Knarr

+

Sjekker markedet for ledige semi-rigger fra 2025

+

Riggtvisten spisser seg til – nå blir det høring i Nigeria

+

Oppjusterer kostnaden for klassinger og BOP-bytte

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger