Samarbeider om klassing av «COSL Promoter»

StS engineering & AAK samarbeider om klassing av COSL Promoter
Publisert 14. juni 2016

I disse dager gjennomføres et utvalg av offshoredelen for 5-årsklassingen på COSL Promoter. I avtalen ligger det også at selskapene skal utføre et utvalg av onshoredelen av klassingen.

Prosjektet gjennomføres i stor grad ved hjelp av tilkomstteknikk kombinert med NDT ut fra det program som er satt opp for den aktuelle rigg. «Vi er svært tilfreds med å ha satt opp en pakke som er innenfor kundens og klasseselskapets forventninger, og samtidig mer gunstig enn det som våre konkurrenter har tilbudt. Ut fra vår godkjenning innen DNV GL 402 A/B så er dette et naturlig prosjekt for oss der vi har inngått en samarbeidsavtale med AAK Energy Services AS for å sammen levere den beste kombinasjon innen klatring og inspeksjonsmetoder.» uttaler Odd Magne Rød, daglig leder i StS engineering AS, i en pressemelding.

(Illustrasjonsfoto: StS)
(Illustrasjonsfoto: StS)

Samarbeid gjør oss sterkere
AAK Energy Services og StS Gruppen har tidligere samarbeidet på flere prosjekter, og Daglig Leder i StS Engineering Odd Magne Rød uttaler til petro.no at dette er et samarbeid som styrker begge selskapene og gjør en konkurransedyktig, og i stand til å kunne tilby bedre totalløsninger, i et ellers krevende marked.

På tross av at en ser at markedet innen Olje og Gass fortsatt oppleves anstrengt, så er det viktig å ta vare på de lyspunktene som oppleves. «Vi gjennomførte nylig resertifisering innenfor vår Sakkyndige Virksomhet for bl.a. løfteutstyr og vil aktivt bruke dette for å levere bredere til både eksisterende og nye kunder. De vil oppleve oss i større grad som en totalleverandør som medfører at vi vil kunne kombinere både lovpålagte krav kombinert med konkurranseutsatte tjenester i en sammensatt og gunstig pakke» forteller Rød.

Nyhetsbrev fra Petro.no

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger