Samarbeidsavtaler for Can

Publisert 20. juni 2014

Can AS har inngått samarbeidsavtale med JB Group og Sarens Norge.,Selskapene i JB Group og CAN AS har tegnet en samarbeidsavtale for et nært og forpliktende samarbeid om ressurser, utstyr og prosjekter.

Avtalen skal legge et langsiktig grunnlag for gjensidig vekst for selskapene og en enda mer komplett løsning av produkter og tjenester.

– Ved å kombinere JB Group’s spisskompetanse innen elektro og automasjon sammen med CAN’s lange erfaring med installasjon, rigg og løft på steder med krevende tilkomst kan vi ta total ansvar og gjennomføre større og mer komplekse elektromekaniske prosjekt for våre kunder sier Lars Erik Bentzen, daglig leder i CAN AS.

– Vi utfyller hverandres kompetanse og blir veldig sterke i sammen. Vi ser for oss et langsiktig og fruktbart samarbeid sier Harald Kleven, daglig leder i JB Services AS, et av firmaene i JB Group.

Samarbeider med Sarens
CAN har også signert en sammarbeidsavtale med Sarens Norge for spesialløft og tilkomstteknikk. Formålet er å dra synergier på hverandres kjernekompetanse.

– Vi er meget tilfreds med å ha inngått en allianse med Sarens, et av vedens største tungløftselskap med betydelig erfaring fra løft av store moduler, sier Berntzen

CAN har kompetanse på offshore løfteoperasjoner i områder med krevende tilkomst. Sarens Norge har kompetanse på spesialløft on- og offshore. Begge selskaper er bygget på ingeniørbaserte løsninger som ivaretar effektivitet og sikkerhet gjennom operasjonene.

I første rekke vil selskapene tilby felles tjenester rettet mot fjerning av boretårn, løfting av risere, conductere og centralizere. I tillegg posisjonerer alliansen seg for forestående livbåtutskiftninger på norsk sektor.

– Sarens Norge ser på samarbeidet med CAN som en tilgang på kompetanse og teknikk som vil være en styrke både for våre kunder og for selskapene sier Bjørnar Loe, Administrerende direktør i Sarens Norge.

Siste fra forsiden

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger