Scana leverer gir og propeller til Brasil

Publisert 8. november 2010

Scana Industriers datterselskap Scana Volda har inngått en avtale med STX Norway for levering av ustyr til et ankerhåndteringsfartøy til bruk i Brasil.

Av Inger Johanne Stenberg

Selskapet har i tillegg til levering til ankehåndteringsfartøyet også sikret seg kontrakt fro levering av thrustere til to supplyskip, og med en videre opsjon på to til. Denne kontrakten skal utføre i Polen.

Sammen med kontrakten for levering av gir og propellanlegg til fartøyet av typen STX AH 11 i Brasil har moderselskapet Scana Industrier sikret seg kontrakter for 46 millioner norske kroner, dette er inkludert opsjoner på ni millioner kroner.

– Vi har i tredje og fjerde kvartal lykkes med å hente viktige kontrakter innen marineområdet. Dette er svært positivt for vårt aktivitetsnivå i 2011. Vi har også meddelt markedet at vi forventer en positiv utvikling i vår totale ordreinngang, forteller konsernsjef i Scana Industrier, Rolv Roverud.

Scana har i dag 35 fartøy som jobber i Brasils farvann, og selskapet har dermed etablert samarbeid lokalt, men med serviceteam fra Norge. Skipene girene og propellanlegget skal leveres opereres av Norskan som representeres DOF i Brasil.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger