Publisert 4. februar 2000

Scana Industrier ASA har gjennom sitt datterselskap Scana Subsea vunnet kontrakt for leveranse av ferdigmaskinerte smidde stigerør

Kontraktens verdi er cirka SEK 83 millioner, tilsvarende NKr 70,7 millioner etter dagens kurs. Stigerørene skal til en TLP-plattform på norsk sokkel.

Arbeidet inkluderer smidde, maskinerte produksjonsstigerør, samt tilleggskomponenter. Kontrakten posisjonerer Scana for ytterligere leveranser til prosjektet, samt til fremtidige prosjekter andre steder i verden.

– Denne ordren bekrefter Scanas sterke posisjon som leverandør av høykvalitets stigerørskomponenter. Kontrakten er viktig for oss, og ekstra viktig i en situasjon hvor andre markedssegmenter preges av europeisk resesjon. Vi har tro på flere ordrer på stigerørskomponenter i nær fremtid, noe som er viktig for Scanas lønnsomhet. Leveransene til Nordsjøen vil involvere flere andre av Scanas virksomheter, i tillegg til Scana Subsea, sier konsernsjef i Scana Industrier ASA, Rolf Roverud.

Produksjon er planlagt å starte i løpet av fjerde kvartal 2012 og leveransene vil pågå fra fjerde kvartal 2013 til tredje kvartal 2014.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger